HealthQuest

HealthQuest

HealthQuest: “gezond gedrag blijvend verbeterd! ”
HealthQuest is een gezondheid bevorderende app welke zich richt op het behouden van motivatie om de app te gebruiken en de leefstijl te verbeteren, met als resultaat blijvende gedragsverandering . De deelnemers worden door HealthQuest gestimuleerd om meer te bewegen en gezonder te eten.

Dagelijks gebruik
De bedoeling is dat gebruikers van HealthQuest de App gedurende minimaal een maand dagelijks gaan gebruiken, maar dit is niet verplicht.

Opdrachtkaarten
De HealthQuest App stelt zelf opdrachtkaarten voor, welke als doel hebben om gezonder te eten en meer te bewegen. Elke opdracht stelt een doel en meet de voortgang welke de gebruiker maakt. Dit kunnen bijvoorbeeld gemeten stappen zijn, bewegingstijd, foto’s van maaltijden en tussendoortjes.

Kenniskaarten
Naast opdrachtkaarten worden ook kenniskaarten aangeboden. Voordat een opdracht start wordt een uitleg gegeven (kennis) over het doel van de opdracht. Deze kenniskaart is ook tijdens de opdrachtuitvoering te raadplegen en daarnaast zijn tips beschikbaar welke helpen in het goed uitvoeren van de opdracht.

Delen en chatten
De gebruiker van HealthQuest kan, indien gewenst, voortgang delen met familie, vrienden en zorgverleners. Zij kunnen dan de voorgang zien en de gebruiker kan in de App met ze chatten.

Sensoren
HealthQuest werkt zo veel mogelijk automatisch, gebruik makend van de sensoren welke zich bevinden in de smartphone. Voor dit geautomatiseerd uitlezen wordt gebruik gemaakt van de diensten van www.sense-labs.nl

Kunstmatige intelligentie
HealthQuest werkt op maat en komt met opdrachten welke bij de gebruiker passen en op een haalbare manier uitdagen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de software van www.target-holding.nl

Dataopslag en veiligheid
De data welke opgeslagen wordt is niet naar een persoon herleidbaar en wordt onderscheiden van andere personen via de zelf in gegeven persoonlijke informatie weergegeven in de App bij ‘Mijn Account’. Voor veilige data opslag wordt gebruik gemaakt van de diensten van Microsoft Azure.

K.v.K. Groningen: 02096258 | BTW NL8254.03.522.B01