docbase

DocBase is een Document Management Systeem waarmee het snel en eenvoudig mogelijk is documenten op te slaan, te archiveren en informatie daaruit op te vragen. Ongeacht of het een MS-Word-, PDF-, e-mail- of elk ander documentformaat betreft. Met DocBase kunt u elke ongestructureerde databron structureren zodat de benodigde informatie snel kan worden gevonden.

DocBase voor de iPad biedt gebruikers de mogelijkheid om documenten en informatie snel te vinden en de inhoud van documenten plaats en tijd onafhankelijk in te zien zodra een internetverbinding beschikbaar is.

DocBase voor de iPad benodigd toegang tot een DocBase server. Een DocBase server moet apart gelicenseerd worden. Wij geven echter toegang tot een gratis DocBase server (DocBaseDemo.acanthis.nl) en deze is als standaard ingesteld op de iPad applicatie. Met deze server kunt u informatie opvragen over Nederlandse Atletiek- en zwemwedstrijden en evenementen. Op deze manier kunnen gebruikers ervaren hoe eenvoudig het is om informatie die is opgeslagen in DocBase op te vragen zonder hiervoor eerst een DocBase server te licenseren.

K.v.K. Groningen: 02096258 | BTW NL8254.03.522.B01