Wat wij doen

Mobile Health

Diabetes patiënten helpen met blijvend gedrag verbeteren door motivatie optimalisatie met HealhtQuest. HealthQuest stimuleert tot het uitvoeren van haalbare activiteiten en het informeren, betrekken en geruststellen van je directe omgeving. Meer lezen op www.healthquest-app.nl.

Met een druk op de knop via onze Movita oplossing, alarm kunnen slaan, alarmering in werking zetten bij niet bewegen en dwalen. Bevordering van optimale diagnosticering en behandeling van (ziektegerelateerde) ondervoeding,bijvoorbeeld bij patiënten met kanker, AIDS, trauma, long- en/of nierziekten via Pt-Global. Met behulp van Musclenorm spierkracht referentie waarden kunnen meten en met MCM een onderzoek faciliteren naar incidentiecijfers van ernstige complicaties na cervicale manupilaties.

Dit zijn voorbeelden van projecten welke wij gerealiseerd hebben dan wel waar wij aan werken.

Safety

Tizin biedt organisaties met Guard een mobiele veiligheid oplossing voor medewerkers die alleen werken in gevaarlijke situaties. Dit kunnen zowel fysiek als sociaal onveilige situaties zijn. Een dergelijke oplossing wordt ook wel een Mandown oplossing genoemd.

Fysiek onveilige situaties zijn b.v. werknemers die alleen werken en af dalen in putten om watermonsters te nemen of werknemers die alleen werken met gevaarlijke apparaten.
Sociaal onveilige situaties zijn b.v. situaties waarin men te maken heeft met agressie van klanten, burgers, te controleren organisaties, etc.
Tizin biedt met Guard een mobiele oplossing voor beide vormen van onveiligheid op iOS, Android en Windowsphone.

U kunt meer informatie over Guard vinden op onze website guard-mandown

👥

Communities

Socie is de mobiele app voor jouw vereniging of kerk. Socie is één centrale plek voor je kerk en vereniging nieuws, -agenda en -social media. Socie heb je altijd bij de hand: met één druk op de knop zit je in de app van je eigen kerk of vereniging. Socie brengt je kerk of vereniging dichter bij de leden, en de leden dichter bij elkaar!

Voor verenigingen: snel weten of er vanavond nog een borrel is, of wanneer er weer een toernooi gespeeld wordt? In een oogopslag zien wat er op facebook en twitter gezegd wordt over je vereniging? De foto’s van de bekerfinale afgelopen weekend zien? Automatisch gewaarschuwd worden wanneer je training vervalt?

Voor kerken: weten wie deze zondag hoe laat voorgaat, doneren voor een collecte, een vraag stellen via de App. Daarnaast kan de ledenlijst geraadpleegd worden en de bijbel worden gelezen.

Met Socie heb je alle relevante informatie in één app op je eigen telefoon! Het Socie platform kan geheel op maat gemaakt worden voor jouw organisatie. Voor kerken wordt Socie onder de naam Scipio, voor parochies onder de naam MijnRKK en voor sport verenigingen onder de naam ClubApp naar de markt gebracht.

Om voor gebruikers het platform nog waardevoller te maken zijn partnerships afgesloten. Voor kerken met Scipio. Voor parochies met DocBase. Voor studenten verenigingen met Congressus en voor de sportmarkt met All United.Meer op www.socie.nl

Lora

Internet of Things

Signaleren, transporteren, presenteren en rapporteren. Dit kan de correcte werking van duizenden openbare verlichting masten betreffen of een van de vele installaties welke een bedrijf heeft uitstaan op verschillende plaatsen. Met behulp van het Lora netwerk is het mogelijk betrouwbaar, tegen lage kosten en over grote afstanden informatie door te geven over de werking van apparaten en installaties. De opzet van onze www.guard-iot.nl oplossing, is zodanig dat de werking van verschillende soorten apparaten gesignaleerd en/of geanalyseerd kan worden. De rapportage/informatie verstrekking gebeurt op een manier zodat deze past in Uw werkprocessen. Zo bent U als beheerder “altijd op de hoogte” zoals U dat wenst.

Meer over onze eerste internet of things implementatie voor openbare verlichting op www.guard-litec.nl

K.v.K. Groningen: 02096258 | BTW NL8254.03.522.B01